Комерцијалист за дигитални решенија

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • HeadHunter
 • Активен до 18.09.2021
 • Позиција: Маркетинг
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на нашиот клиент реномирана компанија од IT индустрија, бараме:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЈА

 Опис на работното место:

 • Анализа на пазарот во МК и регионот
 • Таргетирање на потенцијални клиенти за дигитални решенија и контактирање на истите
 • Реализација на состаноци и презентација на решенија со клиенти
 • Дизајн на решение и изработка на документација (понуди, фактури, договори)
 • Следење на нови решенија и трендови во дигитализација – софтверски и хардверски решенија

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование
 • Минимум 3 години работно искуство на слична или иста позиција во продажба во ИТ индустрија
 • Искуство во дизајн на решенија, имплементација на проекти
 • Работа со оперативни системи, напредни софтверски решенија се смета за предност
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Возачка дозвола Б категорија

Плата: Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на  [најави се за да го видиш е-маилот]  


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате