ПОМОШНИК ВО КУЈНА во продавница за здрава храна

 • Објавен пред 6 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 07.12.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, за потребите на наш клиент, бараме:

 

ПОМОШНИК ВО КУЈНА  во продавница за здрава храна

 

Работни задачи и одговорности:

 • Помагање во кујна
 • Спремање ладни сендвичи
 • Припрема на свежи сокови
 • Правење на повеќе видови на кафиња
 • Спремање на салати

Квалификации:

 • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Завршено Средно Образование

 

Личен профил:

 • Комуникациски вештини и тимска работа
 • Самоиницијатива, организираност и динамичност
 • Одговорност, кооперативност и посветеност на работата
 • Деловна култура

 

Понуда/Плата: Соодветна на искуството

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на 02 3111-741  (Понеделник-Петок) или пратете e-mail на rabota@theheadhunter.com до 30 Ноември 2018


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

КЛИКНИ