ЗАВАРУВАЧИ

 • Објавен пред 6 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 23.01.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, компанија за производство на челични и железни полупроизводи, бараме:

 

                                                                           ЗАВАРУВАЧИ

 

Опис на работно место:

 • Работење по упатства од работен налог, конструктивно - техничка документација и упатства на непосредниот раководител
 • Ракување со средство за работа - апарат за заварување следејќи и строго придржувајќи се на упатствата за работа со односниот апарат и безбедносниот сертификат за истиот
 • Изработува - заварува заварени конструкции по спецификација – цртеж
 • Заварените делови, склопови и конструкции ги контролира од аспект на коректен вид и евидентно ги предава на непосредниот раководител
 • Врши редовно одржување на машините и опремата (чистење и подмачкување)

 

Потребни квалификации, знаења и способности:

 • ССС-техничко образование
 • Работно искуство ќе се смета за предност
 • Основно познавање на машинството
 • Читање на технички цртежи
 • Позитивен став

 

Понуда/Плата :  Соодветна на искуството

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Г-ѓа Јулијана Миновска на +389 70 379 914 (Понеделник-Петок) или испратете мејл на rabota@theheadhunter.com.


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате.

КЛИКНИ