МАГАЦИОНЕР

 • Објавен пред 6 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 06.12.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, за потребите на наш клиент, дистрибутерска фирма, бараме:

 

МАГАЦИОНЕР

 

Работни задачи и одговорности:

 • Проверка,контрола и редење на робата во магацин
 • Припрема на роба за испорака

 

Квалификации:

 • Потврда од извршен систематски преглед
 • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Завршено Средно Образование

 

Личен профил:

 • Организираност и одговорност
 • Самоиницијатива и динамичност
 • Посветеност на работата
 • Способност за тимска работа

 

Пријавување и договор на определено работно време

 

Понуда/Плата : Соодветна на искуството

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на 02 3111-741  (Понеделник-Петок) или пратете e-mail на rabota@theheadhunter.com до 23 Ноември 2018


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

КЛИКНИ