Виљушкарист

 • Објавен пред една недела
 • HeadHunter
 • Активен до 16.04.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на наш клиент, бараме:

ВИЉУШКАРИСТ

Опис на работното место

 • Врши утовар, истовар, сортирање, палетизирање и складирање на стоки, суровини и суровини.
 • Тој го уредува просторот на магацинот и одржува хигиена во него.
 • Управува со средства, алати и машини за внатрешен транспорт, товарење и истоварување по налог на магационерот.
 • Се придржува до мерките HTZ и PPZ.
 • Тој навремено го известува магационерот за сите неправилности во функционирањето на уредите во магацинот.
 • Врши и други задачи по нарачка на магационерот на магацин за готов производ за кој е директно одговорен.

Потребни квалификации

 • ССС
 • 1 година работно искуство
 • Лиценца за управување со виklушкар
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Самоиницијативност, лојалност, исполнителност и чесност;
 • Ефективна вербална комуникација

Понуда/Плата :  Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151  (Понеделник-Петок) или испратете email на [email protected]
Пробајте го Head Hunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате