Специјалист за грижа на корисници во подружница Куманово

 • Објавен пред 11 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 11.11.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Куманово

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, за потребите на наш клиент современа финансиска компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците и нуди брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица да се достапни секому, бараме:

 

Специјалист за грижа на корисници во подружница Куманово

 

Позицијата вклучува:

 • Навремена и ефикасна услуга за корисници вo подружница
 • Пополнување на барања и аплицирање во име на корисници
 • Едукација на корисници преку обезбедување транспарентни информации за услугите
 • Анализа на ризик и одобрување на кредити
 • Нудење можност за продолжување на рок за отплата 
 • Работа со готовина
 • На оваа позиција вработениот одговара пред Менаџер на центар за грижа на корисници

 

Профил на кандидат:

 • Релевантно искуство од најмалку 1 година
 • Познавање на англиски јазик 
 • Вештини за преговарање и убедување
 • Одлични комуникациски и продажни вештини
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати
 • Флексибилност за работа од понеделник 09-17 (9-16 и 10-17) до сабота (9-14)
 • Можност за обука во Скопје во времетраење од две недели

 

Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија, притоа имајќи позитивен став во обезбедување на исклучителни услуги кон корисниците.

 

 • Плата соодветна на претходното работно искуство

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Андријана Срчокова на +389 2 3111 741 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на rabota@theheadhunter.com до 9-ти ноември 2018

 

Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

КЛИКНИ