Сервисер на мултифункционални уреди

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • HeadHunter
 • Активен до 18.09.2021
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на нашиот клиент реномирана компанија од IT индустрија, бараме:

СЕРВИСЕР НА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ УРЕДИ

 Опис на работното место:

 • Инсталација на мултифункциски (МФП) апарати;
 • Сервис и поправка на мултифункциски (МФП) апарати
 • Дијагностика и подесување на мултифункциски (МФП) апарати
 • Теренска активност при одржување и редовни прегледи на МФП апаратите

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС – Техничка струка
 • Претходно искуство во сервис на копири/принтери ќе се смета за предност
 • Основно работење со оперативни системи, инсталација на софтверски апликации, драјвери, конфигурации на МФП.
 • Познавање на MS Office
 • Познавање на Англиски јазик
 • Возачка дозвола Б категорија

Плата: Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на [email protected] 


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате