Административен Асистент - Практикант

 • Објавен пред 6 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 15.01.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, за наши интерни потреби бараме:

 

Административен Асистент- Практикант

 

Работни задачи и одговорности:

 • Административни и организациски задачи при работењето
 • Прием и проследување на повици
 • Проследување на документи
 • Деловна коресподенција
 • Прием на клиенти
 • Водење на деловодна книга, архивирање на документи и подготовка на извештаи
 • Набавка на канцелариски материјали
 • Останата административна поддршка

 

Квалификации:

 • Високо образование - Економски Факултет 
 • Развиени компјутерски вештини и познавање на MS Office програмите
 • Активно познавање на англиски јазик (усна и писмена комуникација)
 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
 • Самоиницијативност, снаодливост и тимска работа со аналитички способности
 • Комуникациски и презентациски вештини
 • Професионален и позитивен однос

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте не на 02/3111-741 од Понеделник до Петок или пратете e-mail на rabota@theheadhunter.com до 15 Јануари 2019.


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

 

КЛИКНИ