СТРУЧНО ЛИЦЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА - Пробиштип

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш Kлиент, бараме:

СТРУЧНО ЛИЦЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА

Локација: Пробиштип 

Опис на работното место:

 • Ја оценува и утврдува фактичката состојба од областа на заштита на животната средина и предлага мерки за подобрување на состојбата;
 • се грижи да текот на работните процеси во друштвото се во согласност со прописите за заштита на животната средина;
 • Извршување на системот на стандардите ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015;
 • Ги следи законите и прописите од областа на заштита на животната средина, предлага мерки од тоа подрачје и го известува раководството и другите стручни служби во друштвото за сите новости и промени;
 • Изработува извештаи, ја уредува бараната документација и ја води пропишаната евиденција;
 • Изработка на планови и анализи за обновување и зачувување на природните ресурси и унапредување на животната средина;
 • Спроведување на ревизии за да се оцени влијанието на човековата активност и климатските промени врз животната средина;
 • Се грижи за правилна селекција на отпад;
 • Внимава да се спречат штетни влијанија кои влијаат на животната средина, превзема соодветни мерки за заштита на животната средина;
 • Други задачи дадени од претпоставениот кои се во согласно со законските регулативи.

Клалификации:

 • ВСС или виш степен техничко образование, природонаучен смер или екологија;
 • Добро познавање на соодветните закони и ISO стандарди;
 • Одлично познавање на MS Office пакет и активно владеење на англискиот јазик;
 • Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство на слични или исти позиции, како и кандидатите кои имаат сертификат за Управител за управување со отпад, сертификат за познавање на ISO стандарди.

Одговорности:

 • Одговорност за заштита на животната средина во склад со законодавството, прописите и стандардите за квалитет;
 • За изведување на работа во склад со законите, прописите и стандардите во пропишани рокови;
 • За чување на деловните тајни и чување на угледот на фирмата;
 • Одговорност за менаџирање и унапредувања на стандардот ISO 14001;

Компанијата нуди:

 • Стимулативни примања, дополнително здравствено и пензиско осигурање;
 • Дополнително стручно усовршување;
 • Работа во меѓународна средина;
 • Работа на неопределено време, со пробен период од 6 месеци;

 

Дали сте заинтересирани за нов предизвик во иновативна компанија? Дали добро одговоривме на нашите прашања поврзани со оваа позиција?

Тогаш со нетрпение очекуваме да ве запознаеме и да ви понудиме многу иновативен предизвик кој засекогаш ќе го промени вашиот живот

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Сашка Малиновиќ на +389 70 370 649 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на [email protected]

Пробајте го Хедхантер за вашиот успех!

Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »