Машински Инжинер (отсек термотехника)

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »

Активни огласи од HeadHunter:

Соработник за градежни работи

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на клиент, бараме:

 

Машински Инжинер (отсек термотехника)

Вашата улога како Инжинер на проекти би била да помогнете во проценка, имплементација, координација, следење и спроведување на дневни активности за тековните и нови проекти. Основна задача од работното место е посета на терен на проект, контрола и следење на градежни и машински активности.

 

Локација:  Желино, Тетово

Главни одговорности:

 • Проектирање машински инсталации, организација,  водење на изведба на машински инсталации и водење детална документација за сработеното;
 • Воспоставување на стандарди и постапки за контрола на ефикасно изведување на машински проекти, опрема или системи, како и надгледување во текот на нивната изведба;
 • Изработка на соодветна документација и пишување на извештаи;
 • Преглед и одобрување на неопходни дневни набавки за проекти;
 • Организација на канцелариски обврски и архивирање;
 • Организација на состаноци со клиенти;
 • Комуникација со клиенти;
 • Другите задачи кои се сметаат за неопходни.

Квалификации:

 • Образование: Високо образование – студии од областа на машинство,  градежништвo или сродни технички науки.
 • Професионално и течно познавање на македонски јазик (Ц1), како усно така и
 • писмено, пожелно е да познава албански јазик и англиски јазик.
 • Пожелно е да се има познавање во работа со компјутери.
 • Возачка дозвола „Б“ категорија.
 • Овластување ќе се смета за предност.

Работно искуство:

 • Претходно искуство на слична работна позиција и искуство со работа на проекти финансирани од странски фондови во земјата и познавање на процесот на следење за ваков тип на проекти, ќе се смета за предност;
 • Вештини за управување со проекти, вклучително и спроведување на комплексни проекти во областа на градежништвото.

Клучни компетенции:

 • Висок личен интегритет, деловен и професионален однос;
 • Комуникациски, организациски вежтини и ориентираност кон резултати, способност за тимска работа;
 • Решавање проблеми и одлучување за работи од својот делокруг;
 • Стратешка свест;
 • Висока мотивираност за остварување на зададените цели и задачи.
 • Доверливост и одговорност.

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Сашка Малиновиќ  на +389 70 370 649 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на [email protected]


Пробајте го Хедхантер за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »