Специјалист за тендери

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • HeadHunter
 • Активен до 18.09.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на нашиот клиент реномирана компанија од IT индустрија, бараме:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ТЕНДЕРИ

Кандидатот на оваа позиција е задолжен за комерцијалниот дел, работи самостојно во координација со останатиот дел од тимот, координација со генералниот менаџер, технички директор, продукт специјалисти.

 Опис на работното место:

 • Изработка на документација за проекти (техничка и административна)
 • Комуникација со клиент и управување со проекти (тимови и одговорни лица)
 • Следење на домашни и странски тендери
 • Изработка на тендерска документација (техничка и административна)
 • Изработка и следење на договори

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование
 • Минимум 3 години работа со проекти, следење и управување со тендери од IT индустрија
 • Комуникативност, исполнителност, одговорност, лојалност
 • Проактивен и професионален пристап во работата
 • Способност за работа во тим и во динамична средина
 • Одлично познавање на Англиски Јазик
 • Познавање на MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија

Плата: Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на  [најави се за да го видиш е-маилот]  
Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате.