Комерцијалист за принтерски решенија

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • HeadHunter
 • Активен до 18.09.2021
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на нашиот клиент реномирана компанија од IT индустрија, бараме:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРИНТЕРСКИ РЕШЕНИЈА  

 Опис на работното место:

 • Анализа на пазарот локален и регионален
 • Следење на online обуки од страна на Ricoh тимот
 • Таргетирање на потенцијални клиенти за принтерски решенијa и контактирање на истите
 • Реализација на состаноци и презентација на решенија со клиенти
 • Дизајн на решение и изработка на документација (понуди, фактури, договори)
 • Следење на нови решенија и трендови во принтерските решенија – софтверски и хардверски решенија

Потребни квалификации

 • Завршено високо образование – Електро-технички Факултет или слично
 • Минимум 3 години работно искуство на слична или иста позиција во продажба во ИТ индустрија
 • Организираност и одговорност кон работните обврски
 • Ефективност, ефикасност и навременост
 • Флексибилност
 • Работа под притисок
 • Тимска работа и кооперативност
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Познавање на Албански јазик ќе се смета за предност
 • Возачка дозвола Б категорија

Плата: Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на [email protected] 


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате