Машински Оператор CNC

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »

Активни огласи од HeadHunter:

Овластен Сметководител

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на клиент, глобална производствена компанија Wabtec MZT, имаме потреба од:

Машински Оператор CNC

Работни задачи:

 • Врши машинска обработка на делови и склопови (оперира ЦНЦ машина)
 • Чита и применува техничка документација и подготвува мерен, стезен и контролен алат.
 • Ги подготвува работните парчиња за обработка (мери, позиционира, порамнува и сл.)
 • Ја надгледува работата на машините и по потреба помага во разрешување на недостатоци и проблеми во машинската обработка.
 • Врши финална обработка на произведените парчиња со браварски операции (турпијање, шмирглање, симнување рабови, естетско дотерување, полирање и сл.)
 • Врши визуелна проверка и проверка со мерење на изработените парчиња и одговара за квалитетот и количината на изработката.
 • Врши редовно одржување на машините и опремата (чистење и подмачкување)
 • Навремено, уредно и точно пополнува евиденција поврзана со работните операции (работен налог, SPC листи и сл.)
 • По потреба извршува и други работни операции.

Услови:

 • Образование од технички струки (машински инженер, машински техничар и слично)
 • Искуство со работа на CNC машини или работа во производство
 • Познавање на техничка документација и технички цртеж
 • Подготвеност за работа во смени

Понуда

 • Компетитивни редовни месечни примања
 • Вршење корекции и ревизии на плата, два пати во годината.
 • Meсечен додаток за храна.
 • Платени сите задолжителни додатоци и надоместоци според закон.
 • Oбуки, бонус програми и можност за личен професионален развој
 • Спортско рекративни активности и пристап до просторија за забава.
 • Работно искуство во динамична интернационална бизнис средина.
 • Пријатна и безбедна работна средина со модерни и нови машини.

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Сашка Малиновиќ  на +389  70 370 649 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на [email protected]


Пробајте го Хедхантер за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »