Оператори за квалитет

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на клиент, интернационална инженерска компанија со свои канцеларии во Европа, Кина, САД и Австралија, бараме:

ОПЕРАТОРИ ЗА КВАЛИТЕТ

Работни задачи и одговорност

 • Визуелна инспекција на производите;
 • Сортирање на производите на соодветни по спецификација и несоодветни производи;
 • Обработка, доработка и поправка на производите;
 • Подршка и работа во производство;
 • Пакување и означување на готовите производи.

Квалификации и вештини

 • Минимум ССС
 • Професионално искуство – работно искуство во производство ќе се смета за предност
 • Способност за тимска работа.
 • Вештини за тимска работа;
 • Флексибилност и можност за работа во смени;
 • Прецизност и посветеност во работата
 • Почитување на работните инструкции и инструкциите предвидени за заштита при работа

Понуда/Плата : Компетитивна

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на [email protected]


Пробајте го Хедхантер за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »