Сениор JAVA или KOTLIN програмер (предност на KOTLIN)

 • Објавен пред 4 дена
 • HeadHunter
 • Активен до 21.04.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на нашиот клиент IT компанија специјализирана за развој на софтвер, бараме:

Сениор JAVA или KOTLIN програмер

(предност на KOTLIN)

Квалификации:

 • Солидно познавање на Java 8 или понова верзија на програмскиот јазик, бонус познавање на Kotlin
 • Солидно познавање на Spring Boot framework за веб базирани апликации
 • Искуство во работа со релациони бази, предност има искуство со PostgreSQL
 • Професионално разговорно познавање на Англиски јазик

Бонус барања:

 • Искуство со JPA и JPQL
 • Искуство со градење на GraphQL API-ја

Услови за работа:

 • Можност за работење од дома и по завршувањето на пандемијата (но постои и канцелариски простор доколку имате потреба)
 • Флексибилно работно време

Понуда/Плата :  Високо Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на [email protected]

Пробајте го Head Hunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате