СТРУЧЕН МЕДИЦИНСКИ СОРАБОТНИК

 • Објавен пред 4 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 16.08.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, фармацевтска компанија бараме:

                                             

                                                                   СТРУЧЕН МЕДИЦИНСКИ СОРАБОТНИК

 

Опис на работа:

 • Посетува лекари во здравствени институции и врши презентација и промоција на производи;
 • Посетува фармацевти и врши презентација и промоција на производите, како и импементација на определени комерцијални активности;
 • Ја извршува дадената маркетинг стратегија и планираните промотивни активности со цел постигнување на определените продажни цели;
 • Учествува во организација и подготовка на стручни настани  и ги спроведува зададените активности на овие стручни настани;
 • Учествува на обуки и континуирано го усовршува своето стручно знаење и продажни вештини;
 • Одговара за унапредување на продажните резултати за територијата за која е надлежен;
 • Одговара за исполнување на планот на продажби на производите во рамките на делот на планот за територијата за која е надлежен;

 

Лични карактеристики:

 • Комуникативност и тимска работа;
 • Одговорност, систематичност, прецизност;
 • Енергичност и ефикасност;
 • Самостојност и работа во рокови;
 • Посветеност и подготвеност за понатамошен развој;

 

Предност имаат личностите со следниве квалификации: 

 • Висока стручна спрема;
 • Медицински, Фармацевтски или Стоматолошки факултет;
 • Работно искуство од минимум 2 години на иста или слична позиција се преферира;
 • Познавање на Англиски јазик;
 • Познавање на MS Office;
 • Возачка дозвола;

 

Можности:

 • Одличен финансиска пакет - висока финансиска компензација;;
 • Прецизно дефинирани бонуси – клучни индикатори на успешност (KPI), на квартално ниво
 • Службен автомобил, лап топ, мобилен и други бенефити;
 • Можност за брз напредок, согласно капацитетите, залагањата и резултатите;
 • Континуирана инвестиција во едукација во соработка со фирмата “Д.Р. Гилберт” центар;
 • Развојни центри и обезбедена обука во континуитет – на квартално ниво;;
 • Посветени менаџери за човечки ресурси кои работат на Вашиот кариерен развој
 • Интерна средина со највисок приоритет на вредности, правичност и целосно почитување на секој поединец во компанијата;

 

Понуда/Плата :  Соодветна на искуството

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 70 379 914 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 15.08.2019.

Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!


Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

КЛИКНИ