Сервисен Инженер Техничар

 • Објавен пред 8 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 11.12.2019
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, ексклузивен застапник за повеќе европски брендови на машини и опрема наменети за дрвопреработувачката индустрија, бараме:

                                           

                                                                Сервисен Инженер Техничар

 

Позицијата вклучува:

 • Инсталирање
 • Обучување на опреатори
 • Одржување на машини за употреба во дрвната индустрија
 • Канцелариски и Теренски обврски (Терен:    Македонија, Косово и Албанија)

 

Личен профил:

 • Личен интергритет
 • Фокусираност кон резултати
 • Професионалност и деловна култура
 • Самоиницијативност и флексибилност, способност за тимско и индивидуално работење
 • Стремеж кон професионална надоградба, желба за усворшување на личните знања и експертиза
 • Комуникациски вештини, способност за пренесување на информации и знаење на различни профили на соработници

 

Образование: 

ССС или ВСС од областа на електро, електромашински или машински насоки.

 

Задолжителни Квалификации :

 • Одлично познавање на англиски јазик, конверзација, пишување и читање
 • Познавање и читање на електрични шеми и ракување со основни електрични и електронски мерни инструменти
 • Познавање на опрема за автоматика ( ПЛЦ, сензори, системи за управување)
 • Солидно познавање на  AutoCad, CAD CAM програми и сл
 • Одлично познавање на Microsoft Office
 • Б кат. возачка дозвола

 

За предност се смета познавање на:

 • Германски јазик - како втор јазик
 • Основно познавање или искуство од областа на CNC технологија
 • Основно искуство и познавање од областа на пнеуматика, електроника, механика и сл
 • Техника на основно вмрежување на два PC
 • Инсталација или преинсталација на оперативен софтвер Mic.Windows на PC
 • Поседување комуникативни особини, способност за работа под притисок на кратки рокови, работа во тим, спремност за учење и постојано надградување

 

Понудени услови:

 • Плата: Соодветна на искуството, со можност за месечни бонуси за надминување на очекувањата и личниот придонес кон развојот на компанијата.
 • Платени обуки и доостручување за личен развој.
 • Алатки: Компанијата ќе ги отстапи сите потребни алатки со цел полесно и побрзо завршување на работните задачи: компјутерска опрема, смарт телефон со месечен буџет, службено возило.

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Г-ѓа Јулијана Миновска на  +389 2 3111741 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 11.12.2019

Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате.

КЛИКНИ