СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА И ГРИЖА ЗА КЛИЕНТИ

 • Објавен пред 4 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 16.11.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од HeadHunter:

ОПЕРАТОР – с. Морани

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, една од водечките online платформи за online тргување, бараме:

                                               

                                        СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА И ГРИЖА ЗА КЛИЕНТИ

 

Работни обврски:

 • Анализа на пазарот и пронаоѓање на нови корисници (телефонски повици/е-маил, face-to-face meetings)
 • Креирање на специјални понуди според потребите на клиентот
 • Реализирање на состаноци и склучување на договори
 • Секојдневна комуникација со постоечките клиенти

 

Потребни карактеристики:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Енергична личност која брзо учи
 • Упорност и Посветеност
 • Амбицизона и позитивна личност
 • Задолжително познавање на Англиски јазик.
 • Предност при познавања на дигитален маркетинг.
 • Искуството во продажба ќе се смета за предност.

 

Понуда/Плата :  Соодветна на искуството

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Г-ца Ирина Кузевска на +389 70 370 649 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 16.11.2019.


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате.

КЛИКНИ