Комерцијалист

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »

Активни огласи од HeadHunter:

APPLE CARRIER KEY ACCOUNT MANAGER

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За нашиот клиент, компанија за производство и дистрибуција на безалкохолни и енергетски пијалоци, бараме:

Kомерцијалист 

Одговорности:

 • Презентирање, промовирање и продавање на производи/услуги, користејќи цврсти аргументи на постојните и потенцијалните клиенти
 • Aнализа на трошоците, придобивките и потребите на постоечките/потенцијалните клиенти со цел да се задоволат нивните потреби.
 • Воспоставување, развивање и одржување на позитивни деловни односи со клиентите.
 • Постигнување на договорените продажни цели и резултати во рамки на распоредот
 • Координирање на продажбата со членовите на тимот и другите оддели
 • Анализирање на потенцијалот на територијата/пазарот, следејки ги извештаите за продажба.
 • Управување и снабдување на извештаи за потребите на клиентите, проблемите, интересите, конкурентните активности и потенцијалот за нови производи и услуги.
 • Управувајте со продажната линија и прогнозирање.

Квалификации

 • Докажано работно искуство како комерцијалист.
 • Искуството во продажба на FMCG би било предност.
 • Способност да се чувствувате удобно во продажно опкружување.
 • Добра презентација, комуникативност, преговарачки и аналитички способности.
 • Добро познавање на англиски јазик, албански јазик би било предност
 • Возачка дозвола: категорија Б

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Сашка Малиновиќ на +389 70 370 649 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на [email protected]

 

Пробајте го Хедхантер за вашиот успех!

Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »