Магационер

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на клиент, глобална производствена компанија, бараме:

Магационер

Работни задачи:

 • Спроведува и надгледува спроведување на активности на складирање и сортирање и известува за состојби во магацини
 • Чита и применува техничка документација
 • Подготвува материјали, готова, стока, алат за реализација на работниот налог, пакува и врши испорака на готови производи
 • Подредува, сортира, пакува и обележува алати, материјали, делови и готови производи
 • Надгледува товарење и истоварање на материјали, опрема и производи
 • Одговара за навремено и прецизно складирање, сортирање и издавање на складираната роба.
 • По потреба извршува и други работни операции.

Услови:

 • Образование од технички струки (машински инженер, машински техничар и слично)
 • Искуство со работа во магацин мин. 2 години
 • Текови на материјали и информации
 • Планирање и контрола на залихи
 • Магацинско работење

Понуда

 • Компетитивни редовни месечни примања
 • Платени сите задолжителни додатоци и надоместоци според закон 
 • Oбуки, бонус програми и можност за личен професионален развој
 • Работно искуство во динамична интернационална бизнис средина
 • Пријатна и безбедна работна средина

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Сашка Малиновиќ на +389 70 370 649 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на [email protected]


Пробајте го Хедхантер за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »