МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТИ

  • Објавен пред 5 месеци
  • HeadHunter
  • Активен до 13.11.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, за потребите на наш клиент-Пазар 3 водечкиот македонски купо-продажен пазар на Интернет мрежата, бара:

 

МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТИ  - Скопје

 

Лични карактеристики и детали за работа:

- Желба за работа

- Желба за тимска работа

- Мотивираност, упорност, посветеност

- Самоиницијатива

- Желба за постојано учење и подобрување

 

- Анализа на пазарот и пронаоѓање на потенцијални клиенти и соработници (Албанија и Косово)

- Подготвување на понуди

- Постојана работа со клиенти

       -Работно време 8-16, пауза 11-11:30

 

Квалификации:

  • Диплома за завршено високо образование (економија, маркетинг и слично)
  • Сертификат за познавање на Англиски јазик и задолжително познавање на албански јазик за секојдневна комуникација
  • Одлично познавање на работа со компјутери

 

Понуда/ плата :

  • Фиксен дел плус бонуси

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Андријана Срчокова на +389 2 3111 741 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на rabota@theheadhunter.com до 12 ноември 2018


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

КЛИКНИ