Специјалист за грижа на корисници во подружница во Охрид

 • Објавен пред 5 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 06.12.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Охрид

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решенија за барателите на работа и работодавачите.

 

За потребите на наш клиент, современа компанија за брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица, бараме:

 

Специјалист за грижа на корисници во подружница во Охрид

 

Позицијата вклучува:

 • Навремена и ефикасна услуга за корисници вo подружница
 • Пополнување на барања и аплицирање во име на корисници
 • Едукација на корисници преку обезбедување транспарентни информации за услугите
 • Анализа на ризик и одобрување на кредити
 • Нудење можност за продолжување на рок за отплата 
 • Постапување по потреби на корисници
 • На оваа позиција вработениот одговара пред Менаџер на центар за грижа на корисници

 

Профил на кандидат:

 • Релевантно искуство од најмалку 1 година
 • Познавање на англиски јазик и MS Office
 • Вештини за преговарање и убедување
 • Одлични комуникациски и продажни вештини
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати
 • Флексибилност за работа од понеделник до недела

 

Услови што ги нуди компанијата:

 • Современа и најнова технологија
 • Можност за напредување 
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

 

Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија, притоа имајќи позитивен став во обезбедување на исклучителни услуги кон корисниците.

 • Плата соодветна на претходното работно искуство

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 2 3111 741 (Понеделник-Петок) или пратете e-mail на rabota@theheadhunter.com до 5-ти декември 2018

 

Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

КЛИКНИ