Aгенти во контакт центар

 • Објавен пред 7 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 16.02.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, за потребите на наш клиент, бараме:

 

Aгенти во контакт центар - Скопје

 

Работни задачи и одговорност

 • Контактирање на потенцијални клиенти
 • Продажба на услуги и производи
 • Ефикасно прибирање на кориснички информации, задоволување на потребите на корисниците и едуцирање на корисниците

Квалификации

 • Завршено минимум средно образование
 • Познавање на германски Б1
 • Искуство со компјутерска работа, активно работење со MS Office,
 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини            
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Деловна култура

 

 

Работно време е од 09-17 часот, со можност за работа на скратено работно време од 4 часа.

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на 02 3111-741  (Понеделник-Петок) или пратете е маил на rabota@theheadhunter.com  до 15 Февруари 2019


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

КЛИКНИ