Operatorë në prodhim

За компанијата: Компанијатакоја се бави со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ - Тетово. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Bashkohu me ne!

LEAR Tetovë punëson
Operatorë në prodhim
Çfarë ofrojmë ne

  • Paga fillestare mujore neto 28.500-30.000 denarë + të gjithë përvojë n e mëparshme;
  • 3.000 MKD bonus për punësim;
  • Bonus për referim deri në 9.000 denarë
  • Bonus për efikasitet
  • Trajnim e për zhvillim profesional dhe mundësi avancimi
  • Ushqim I ngrohtë dhe transport i organizuar nga Tetova, Gostivari, Kumanovë, Shkupi dhe rrethinat
  • Së paku 20 ditë pushim vjetor dhe K15;

Ejani çdo ditë pune nga ora 9-15 në fabrikën tonë në TIDZ bb, Tetovë për të marrë më shumë informacion ose na
telefononi në nr 071/377 322

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »