Деловен секретар

 • Објавен пред 2 недели
 • Декра
 • Активен до 24.11.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

 

ДЕКРА, во името на својот клиент ја огласува позицијата:

 • ДЕЛОВЕН СЕКРЕТАР

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Изведување на секретарска работа за членовите на Управниот одбор;
 • Прифаќање и комуницирање со странки и деловните партнери;
 • Организирање на канцелариското и архивското работење на Друштвото;
 • Организација и координирање на деловните состаноци и службени патувања за членовите на Управниот одбор;
 • Евиденција на присутноста и отсутноста на вработените и координација и известување на евидентираната присутност за пресметка на личните примања;
 • Активности и евиденција на годишен одмор и посетени настани за стручно оспособување;
 • Административна и организациска помош на Надзорниот одбор;
 • Останати работи по налог на претпоставените;

ПРОФЕСИОНАЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Познавање на законодавството;
 • Претходно работно искуство во областа минимум 1 година;;
 • Активно познавање на англиски јазик;
 • Потреба на соодветни информациони технологии;
 • Познавање на социјалните мрежи;
 • Комуникациски способности.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Тип на вработување: определено време – 6 месеци, со можност на неопределено време.

Клиентот нуди можност за континуирано учење и професионално надоградување.

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: rabota@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е : 19/11/2020

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ