Регрутер / психолог

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 месеци
 • Декра
 • Активен до 08.09.2021
 • Позиција: HR (човечки ресурси)
 • Локација: Скопје

За потребите на интернационална компанија која нуди услуги од областа на менаџмент на човечки ресурси, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

РЕГРУТЕР / ПСИХОЛОГ

Опис на работно место:

 • Поставување огласи за работа
 • Подготовка на кампања за регрутација
 • Селекција на кандидати со примена на техники како бихејвиорални интервјуа , ситуациски интервјуа, тестирање и сл.
 • Ажурирање на базата на кандидати
 • Примање и разработка на барања од клиенти и согласно истите изготвување на понуди
 • Активна комуникација со клиенти и кандидати кои се во процес за вработување
 • Следење на правни регулативи потребни за работата на компанијата

Потребни квалификации:

 • Работно искуство од минимум три години како регрутер
 • ВСС - за предност ќе се смета факултет од областа на психологија;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Добро познавање на MS Office пакетот;

Лични карактеристики, вештини и спосособности:

 • Диманична личност со изразени комуникациски и презентациски вештини;
 • Способност за работа со рокови;
 • Професионалност и дискретност;
 • Одговорност и уредност во извршување на секојдневните обврски;
 • Аналитичност, организираност и самоиницијативност;
 • Способност за тимска, но и самостојна работа;

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака на позицијата за која аплицираат.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 30/08/2021.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [најави се за да го видиш е-маилот] .