Работник во печатница

  • Објавен пред 9 месеци
  • HILL International
  • Активен до 17.07.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од HILL International:

Senior Python Developer - Директор за продажба

 

 

Хилл Скопје, за својот клиент Графика Плус, докажан лидер во  широкоформатен дигитал печат и производство на реклами, бара млади и проактивни личности за позицијата:

 

Работник во печатница

 

Квалификации:

  • завршено средно/ високо образование
  • со или без работно искуство
  • организираност, ориентација кон детали и прецизност
  • посветена личност која сака да учи и напредува заедно со компанијата

                                                                                     

Ви нудиме можност за соработка со добро обучен тим од професионалци и напредок во дизајн, проектирање, печатење, аплицирање и монтажа. Работните задачи вклучуваат лепење, штосување, перфорирање, монтажа на постер, церади и работа со современи машини, технологии и матерјали.  

 

 

Доколку сте заинтересирани за предизвик и напредок во компанија со современи услови за работа, Ве молиме испратете ја вашата биографија со назнака за позицијата. Краен рок за доставување на апликациите е 16.07.2018. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

E - mail: prijava@hill-international.com.mk

www.hill.mk

Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје

тел/факс: 02/3296-481

 

 

Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве молиме наведете го тоа во мејлот.

 

 

 

 

 

 

КЛИКНИ