Комерцијалист/Агент за продажба

 • Објавен пред 3 недели
 • БИДИТИ
 • Активен до 11.07.2024
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Цела Македонија
 • Телефон: 0232323767
 • Веб: www.biditi.com

Ако сакате да станете дел од нашиот тим, со задоволство ве повикуваме да се пријавите на нашиот оглас за вработување.

Опис на работно место:

 • Комерцијалист / Агент за продажба

Од вас очекувавме:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Самоиницијатива и желба за учење,
 • Тимска работа,
 • Искреност и доверливост

Квалификации:

 • Поседување на возачка дозвола "В" категорија,
 • Познавање на работа на компјутери мобилни уреди
 • Искуство во продажба 
 • Искуство во промовирање и промоции на продукти

Ние ви нудиме:

 • Професионално опкружување
 • Флексибилност во работното време
 • Работа во стабилна и растечка интернационална компанија
 • Награда за труд и работа согласно постигнатите резултати
 • Конкурентна плата врз основа на вашите вештини и искуства, како и мотивациски награди, патувања и бонуси.

Каква личност бараме?

 • Енергична и позитивна личност;
 • Поседуваш одлични комуникациски и презентерски особини;
 • Личност спремна за работа на терен и континуиран личен развој

Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »