Комерцијалист/менаџер на продажба

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Декра
 • Активен до 14.05.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

ТЕСЛА ЛЕД Скопје, компанија со главна дејност LED осветлување и LED светлечки тела, вработува:

 • КОМЕРЦИЈАЛИСТ/МЕНАЏЕР НА ПРОДАЖБА

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Продажба на УВ производи за дезинфекција по здравствени установи,индустриски развојни зони,производствени погони,трговски центри,аеродроми.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Работно искуство во областа;
 • Возачка дозвола Б Категорија;
 • Познавање на Англиски јазик;
 • Познавање и работа со компјутер-MS Office пакет.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични комуникациски и преговарачки способности;
 • Ориентираност кон клиенти;
 • Способност за тимска и индивидуална работа;
 • Насоченост кон резултати.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: [email protected]

Крајниот рок за аплицирање е : 22/05/2021

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [email protected]