МЕНАЏЕР НА ПРОДАЖЕН САЛОН

 • Објавен пред една недела
 • Декра
 • Активен до 04.06.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Декра:

DEUTSCHSPRACHIE KUNDENBETRUER/-INNEN - ИТ КООРДИНАТОР

За потребите на нашиот клиент, кој отвори нов продажен салон во Скопје со светски познати брендови, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • МЕНАЏЕР НА ПРОДАЖЕН САЛОН

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Водење на продажното место;
 • Продажба на брендирана роба;
 •  Следење тековна документација за малопродажба;
 •  Следење и одговарање на прашања на социјални мрежи на клиенти;
 • Примање на роба;
 • Работа со благајна, залиха на роба и фискален апарат.
 • Управување со производи, примање на нарачки, промена на цени;

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум завршено Средно Образование;
 • Претходно работно искуство во продажба на брендирана роба ќе се смета за предност;
 • Познавање на материјално сметководство;
 • Солидно познавање на англиски јазик;
 • Развиени компјутерски вештини, работа на интерна ERP програма (со предходна обука);
 • Водење на социјални мрежи (Facebook и Instagram).

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ:

 • Способност за работа во тим;
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност;
 • Желба за едукација и надградба;
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk.
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 01/06/2020 година.
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ