Машински инженер за одржување

За компанијата: БРАКО ДОО е позната македонска компанија, лоцирана во Велес, која важи за лидер во метало-преработувачката индустрија. Од рестартирањето на компанијата во 2003 година, новиот менаџмент на компанијата... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »