Администратор

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

 

Bio Save – Македонија е дел од Bio Save Групата, лидер во својата област присутен во 7 земји од регионот со 11 канцеларии, застапник на банката за матични клетки FamiCord и пренаталниот тест Harmony. Во име на својот клиент, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • АДМИНИСТРАТОР

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

 • Спроведување административни активности, грижа за непречено фукнкционирање на канцеларијата и поддршка на целокупното административно работење;
 • Прием на клиенти и нивно упатување;
 • Прием на пошта, архивирање, дистрибуирање;
 • Архивирање на излезна пошта, скенирање, копирање;
 • Административна подршка во работењето (подготвување и доставување на известувања, барања и сл.). 

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено Високо образование( ќе се смета за предност завршен медицински факултет илифакултет за природни науки);
 • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа работа со MS Office особено Microsoft office Excel;
 • Одлично познавање на англиски јазик.

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 

 • Развиени способности за тимска работа;
 • Љубезност, позитивност и емпатичност;
 • Развиени комуникациски вештини;
 • Професионалност, работна етика и доверливост во однос на информации и податоци;
 • Организираност, аналитичност и флексибилност.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 27/01/2023

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »