Возач

  • Објавен пред 11 месеци
  • Мирен Сон
  • Активен до 30.03.2023
  • Позиција: Возач/Управувач
  • Локација: Охрид
  • Веб: www.mirenson.com.mk/

Погребално претпријатие Мирен Сон - Охрид има потреба од возач на патничко возило и мини багер (може и без искуство за мини багер)

Кои квалификации се потребни:

  • Возачка дозвола - Б категорија
  • Со или без работно искуство
  • Способност за тимска работа
  • Одговорност, лојалност, точност и педантност

Заинтересираните кандидати може да нѐ контактираат на телефонски број 078 336 485.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »