Финансов администратор

  • Објавен пред 10 месеци
  • БРЗА ПРАТКА ДОО
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поштенската компанија Брза Пратка вработува финансов администратор. Местото на извршување на задачите е во Скопје, населба Аеродром.

Потребни квалификации и вештини:

-Минимум ССС (пожелно е високо образование од областа на економијата)

-Познавање и работа со Microsoft Office пакетот

-Одговорна и амбициозна личност

Плата: 15.000 до 20.000 денари

За аплицирање испратете CV на меил komercija@brzapratka.com со назнака "Финансии".

Меиловите без назнака нема да бидат разгледувани.

Ве очекуваме!

 

КЛИКНИ