МАШИНСКИ ТЕХНИЧАР

 • Објавен пред една недела
 • Декра
 • Активен до 21.11.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

ОПИС НА КОМПАНИЈАТА

Фруктал Мак а.д. Скопје- фабрика за преработка на овошје и производство на квалитетни овошните сокови, нектари и пијалоци изработени без конзерванси, отвара можност за вработување.

За нивните потреби, Декра ја огласува следната позиција:

 • Машински техничар

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Машински техничар во сектор Одржување треба да има основно/пожелно познавање или искуство во:

 • Автоматика;
 • Механика;
 • Пневматика;
 • Хидраулика.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено Средно Образование (Машински техничар);
 • Минимум 3 години работно искуство;
 • Познавање на работа со компјутер;
 • Основно познавање на англиски јазик.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Способност за работа во тим;
 • Самоиницијативност, лојалност, исполнителност и чесност;
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност;
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност;
 • Желба за едукација;
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Клиентот нуди можност за континуирани обуки и тренинг, како и можност за работа на машини со различни автоматизации.

Кандидатите своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 06/12/2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ