Регрутер

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

За потребите на интернационална компанија која нуди услуги од областа на менаџмент на човечки ресурси, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

 • Регрутер

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Интервјуирање и Евалуација на кандидати;
 • Подготовка на огласи за работа;
 • Ажурирање на базата на кандидати;
 • Активна комуникација со клиенти и кандидати кои се во процес за вработување.

КВАЛИФИКАЦИИ

 • Работно искуство од минимум три години во областа;
 • ВСС – за предност ќе се смета факултет од областа на психологија;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Добро познавање на MS Office пакетот.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Динамична личност со изразени комуникациски и презентациски вештини;
 • Способност за работа со рокови;
 • Професионалност и дискретност;
 • Одговорност и уредност во извршување на секојдневните обврски;
 • Аналитичност, организираност и самоиницијативност;
 • Способност за тимска, но и самостојна работа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

 Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака на позицијата за која аплицираат.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 17/05/2022.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »