Автомеханичар (товарен програм и градежни машнини)

  • Објавен пред 10 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Автомеханичар
  • Локација: Скопје

ДГТ Жикол е една од најголемите градежни компании во Македонија,

која 30 години успешно работи на македонскиот пазар,

доколку ги имате потребните квалификации, ја очекуваме Вашата апликација.

 Механичар  (товарен програм и градежни машнини )

   2 извршители

Потребни квалификации:

Работно искуство механика на товарен програм и градежни машини
Завршено стручно образование

Возачка дозвола Б категорија
Исполнителен, иницијативен

Способност за тимска работа

Способност за работа под притисок и во дадени рокови

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: vrabotuvanje@zikol.com.mk

тел.071 23 88 79

КЛИКНИ