Маркетинг Менаџер

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

ТИНЕКС МТ е водечка компанија во Македонија, која 24 години успешно ги препознава и задоволува потребите на современите купувачи, нудејќи им врвни и квалитетни производи и услуги.  Со повеќе од 1300 вработени, компанијата денес во својата мрежа брои 54 трговски објекти – маркети, дрогерии, кафетерии, хотелски и угостителски комплекс, ресторан и туристичка агенција.

Во име на својот клиент, Декра ја огласува позицијата: Маркетинг менаџер

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Изработка и спроведување на маркетинг планови и маркетинг стратегија на компанијата;
 • Подготовка на буџетот за маркетинг во соработка со останатите членови на менаџерскиот тим;
 • Подготовка и реализирање на медиа планови;
 • Подготовка на неделни и дневни информации за рекламни (принт огласи) за печатени медиуми;
 • Организирање на изработка на летоци и огласи;
 • Следење на странски и домашни реклами од областа;
 • Контакти со медиуми/маркетинг агенции;
 • Event management - изготвување предлози за организирање на промоции и презентации; позиционирање на акциски производи;
 • Осмислување и следење на резултатите од акциите;
 • Раководење и обучувањена останатите членови на секторот Маркетинг;
 • Креирање, имплементација и следење на онлајн и офлајн кампањи;
 • Следење на конкуренцијата и постојано подобрување на маркетинг техниките;
 • Креирање и спроведување на маркетинг материјалите како: дизајнирање на брошури, флаери, постери и сл.;
 • Управување со ктивностите на социјалните мрежи;
 • Управување со електронскии печатени маркетинг медиуми.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум 3 години искуство во струката;
 • ВСС - Маркетинг;
 • Познавање на Англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои се заинтересирани и ги исполнуваат горенаведените услови своите професионални биографии можат да ги испратат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Крајниот рок за аплицирање е: 19/12/2018

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »