ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР

 • Објавен пред 4 месеци
 • Декра
 • Активен до 21.11.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

ОПИС НА КОМПАНИЈАТА

Фруктал Мак а.д. Скопје- фабрика за преработка на овошје и производство на квалитетни овошни сокови, нектари и пијалоци изработени без конзерванси, отвара можност за вработување. За нивните потреби, Декра ја огласува следната позиција:

 • ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Електротехничарот во сектор Одржување треба да има основно/пожелно познавање или искуство во:

 • Автоматика;
 • Сензори фото, индуктивни итн;
 • Фреквентни регулатори;
 • Ниво регулатори;
 • Користење на електрични шеми;
 • Користење на мерни инструменти (унимери и сл.).

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено Средно Образование (електро техничар, електричар);
 • Минимум 2 години работно искуство;
 • Познавање на работа со компјутер;
 • Основно познавање на англиски јазик.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Способност за работа во тим;
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност;
 • Желба за едукација и надградба;
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk.
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 06/12/2019
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ