Продукт Менаџер

За здравјето вреди

Секој ден,нашата сила и најсилни напори ги посветуваме на здравјето.Секој чекор во Нобел,создава вредност во здравството.  

Нобел Илач е основана во 1964 година. Денес, Нобел работи со вкупно пет производствени објекти и спроведува промотивни и продажни активности преку свои претставништва во повеќе од 20 земји низ светот.

Имајќи кадар од околу 3000 вработени кои се експерти во нивните области, Нобел извезува свои производи во 50 земји.

Нашата мисија “Да се ​​подобри квалитетот на човечкиот живот” со тоа што работиме со мотото „Сè вреди за здравјето“, и нашата визија “Да се ​​обезбеди пристап до сигурни, висококвалитетни производи за човековото здравје ширум светот“, се двигателот кој го одредува и пристапот кон нашите човечки ресурси.  Ние ја цениме личната сатисфакција го вреднуваме и подржуваме задоволството на вработените, го вреднуваме нивниот труд и допринос и вложуваме во нивниот развој и доусовршување.

“Достојни за Вас”, на вработените во Нобел им нудиме работна атмосфера каде владее чувство за припадност и желба за работа, истовремено овозможуваме едукативна и кариера на која нашите вработени се гордееат.

Придружете се на нашиот динамичен тим.Посветени сме на нашата цел да го подобриме квалитетот на животот на луѓето, со ефективни и висококвалитетни производи произведени според меѓународните стандарди.

Како што го прошируваме нашиот досег и влијание, бараме талентиран Продукт Менаџер кој ќе ги предводи нашите промотивни напори и ќе го придвижи нашиот бренд напред.

ШТО БАРАМЕ: Продукт Менаџер

Клучни одговорности:

 • Стратегиско управување со производи.
 •  Развивање и извршување на стратешки маркетинг планови за доделени фармацевтски производи, вклучувајќи анализа на пазарот, конкурентно позиционирање, стратегии за цени и промотивни кампањи.
 • Спроведува темелно истражување и анализа на пазарот за да ги идентификува трендовите на пазарот, потребите на клиентите и можностите за раст.
 •  Соработува со тимовите за истражување и развој и регулаторни прашања со цел усогласување на стратегиите на производите со деловните цели.
 • Активно ги следи динамиката на пазарот и активностите на конкурентите со цел идентификација на ризиците и можностите за соодветно прилагодување.
 • Организира иницијативи за лансирање на производи, вклучувајќи развојни планови, промотивни материјали и програми за обука за промоција.
 •  Управува со животниот циклус на производот од развој до комерцијализација со цел успех и профитабилност на производот.
 • Анализира трендови на цени и стратегиите за пристап до пазарот.
 • Развива предлози и пораки за вредноста на производот до засегнатите страни.

Пријавените кандидати треба да ги исполнуваат следните услови

 • Дипломиран фармацевт/доктор по фармација.
 • Работно искуство во областа на фармацевтската индустрија и познавање на законската регулатива во областа со најмалку 3 годишно искуство.
 • Докажано искуство во маркетинг и промоција, со минимум 3 години.
 • Искуство во развивањето и спроведување на ефективни маркетинг кампањи кои носат мерливи резултати.
 • Oдлично познавање на MS Office пакет програми и апликации.
 • Одлично познавање на англиски јазик (усна и писмена комуникација), турски ќе се смета за предност.

Од кандидатите се очекува да ги поседуваат следните вештини, способности и лични квалитети:

 • Длабоко разбирање на фармацевтската индустрија, вклучувајќи ги регулаторните барања, динамиката на пазарот и трендовите во здравството.
 • Силни аналитички вештини со способност за интерпретација на пазарни податоци, финансиски метрики и здравствена економија за информирање за донесување одлуки.
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини, со способност за ефективно ангажирање на сите нивоа.
 • Способнот за добро управување со времето и поставување на приоритети.
 • Работа со дадени рокови.

ШТО НУДИМЕ:

 • Конкурентна плата пропорционална на искуство.
 • Можност за кариерен развој.
 • Едукации за стручен и личен развој.
 • Поддршка и инклузивна работна средина која ја цени различноста и тимската работа.
 • Работен однос: полно работно време во траење од 40 (четириесет) часа неделно.
 • Работно време: од 08.30 до 16.30h, од понеделник до петок.           

Придружете ни се во обликувањето на иднината на Нобел Илач, придружете ни се  во остварување на нашата цел да го подобриме квалитетот на животот на луѓето правејќи значајно влијание во индустријата!

Нобел Илач е работодавач со еднакви можности и е посветен на различноста на работното место. Ги охрабруваме сите квалификувани поединци да достават биографија на македонски јазик и англиски јазик со назнака Продукт Менаџер [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »