Планер за материјали

(преземи го огласот како PDF)

Планер за материјали

Работни Обврски

 • Утврдување на потребните материјали и генерирање на налози за набавка
 • Обезбедување доследно и соодветно снабдување со материјали потребни за
 • производство
 • Координација со други оддели во однос на целите на производството,
 • временските рокови, плаќањата на добавувачите итн
 • Следење на обемот на производството и следење на моделите на побарувачката
 • на клиентите и трендовите на купување
 • Закажување и надзор на снабдувањето и испораката на материјали и производи
 • Управување со проблеми со залихите, промени во распоредот и откажувања
 • Подготовка на проценки на трошоците и извештаи за успешноста


Потребни Квалификации

 • Солидно познавање на англиски јазик(пишан и вербален)
 • Минимум 2 години работно искуство на иста или слична позција во автомобилска
 • индустрија
 • Одлично познавање на MS Office (excel)
 • Способност да се работи во динамична средина
 • Силни комуникациски и презентациски вештини
 • Одговорност, тимски дух , подготвен за соработка


Ве молиме Вашата апликација да ја испратите на маил [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 15 Март 2023

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »