Оператор во сектор за ферибродски резервации

 • Објавен пред 8 месеци
 • Декра
 • Активен до 29.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ASTA ADRIA е групација на фери агенти со примарна дејност организација, резервација и продажба на билети за карго и патнички ферибродски транспорт. Групацијата нуди голем број на фери дестинации низ цела Европа со постојан тренд на секојдневно ажурирање и проширување на понудата и подобрување на условите за патување. За потребите на својот клиент, Декра ја објавува следната позиција: 

 • ОПЕРАТОР ВО СЕКТОР ЗА ФЕРИБРОДСКИ РЕЗЕРВАЦИИ

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Прием на барањата за резервации од клиентите и нивна понатамошна обработка преку комуникација со добавувачите.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум завршено средно образование, Високо образование ќе се земе впредвид;
 • Претходно работно искуство со меѓународен транспорт, шпедиција ( Диспечер/Диспонент) и Хотелиерство (Рецепционер);
 • Солидно познавање на работа со компјутери и Office пакетот;
 • Одлично познавање на англиски јазик, познавање на втор странски јазик ќе се земе впредвид;
 • Пожелно возачка дозвола, Б категорија.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични комуникациски (усни и писмени) вештини;
 • Проактивност, организираност, систематичност и ориентираност кон оставарување резулати;
 • Позитивен став и ориентираност кон клиентите;
 • Професионалност, одговорност и лојалност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Клиентот нуди можност за континуиран професионален развој.

Кандидатите кои ги испонуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 28/05/2018

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ