Висуал Менаџер

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

Во име на нашиот клиент MAX&Co, современ моден бренд креиран во Италија кој е присутен на пет континенти со повеќе од 400 продажни места, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • ВИСУАЛ МЕНАЏЕР

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО:

 • Обезбедува брза, внимателна и соодветна услуга за сите клиенти;
 • Познавање на ВМ и местење на продажниот салон;
 • Работа на каса, наплата (готовина и платежни картички);
 • Следење на лагер на артикли во продажниот салон и екстерен магацин;
 • Учество во давање предлози за нарачки, за промоции, акции, новитети;
 • Учество во правење на попис на артикли;
 • Физички прием на роба во продажен салон и магацин;
 • Осигурување на највисок стандард на услуги кон клиенти во секое време;
 • Одржување и уредување на продажниот простор;
 • Усогласеност со сите политики, процедури и директиви на компанијата.

 ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Средно образование;
 • 2-3 години работно искуство во ВМ;
 • Познавање на англиски јазик.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Високо ниво на комуникациски вештини;
 • Позитивен став;
 • Вештини за преговарање и убедување;
 • Работа во тим.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

Работа во смени ( прва, меѓусмена и втора). Се работи од понеделник до недела, со еден слободен ден во неделата.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »