СЕРВИСЕР-МОНТЕР НА КЛИМА УРЕДИ

  • Објавен пред 4 месеци
  • ФРИГО-СОВСКИ ДООЕЛ
  • Активен до 13.06.2019
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа фирмата ФРИГО-СОВСКИ од Скопје има потреба од 

 

  • сервисер-монтер на клима уреди (2 позиции)

со или без работно искуство

 

Потребно е возачка дозвола Б категорија.

 

Заинтересираните кандидати можат своето CV или кратки информации да ги испрат на 

ivana.maksimovski@frigosovski.com или на тел.075/362-503

 

КЛИКНИ