Техничар за квалитет

За компанијата: Компанијатакоја се бави со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ - Тетово. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Lear Corporation Macedonia DOOEL Tetovo:

Техничар во производство - Техничар за планирање

(преземи го огласот како PDF)

Техничар за квалитет


Работни Обврски:


Комуникација со добавувачи одговорен од страна на квалитет за комуникација со добавувач околу
специфични барања и стандарди од страна на клиентот во однос на PPAP процесот
Договара и обезбедува PPAP пакет за сите промени на производот/проектот од страна на
добавувачите
Координација на PPAP процесот со добавувачи
Обезбедува поддршка за активности поврзани со квалитет при лансирање на нови
производи/трансфер
Обезбедување, верификација и архивирање на иницијалните мастер примероци доставени од страна
на програм тимот
Обезбедување, верификација и архивирање PPAP примероците доставени од страна на добавувачите
Обезбедува дека сите активности поврзани со квалитет се извршуваат според LEAR системот за
управување со квалитет и стандардот за автомобилска индустрија IATF 16949 и специфичните
барања на клиентот


Потребни квалификации

Високо образование (предност на технички факултет)
Солидно познавање на англиски јазик (пишан и вербален)
Солидно познавање на MS Office пакетот (excel)
Силни комуникациски и презентациски вештини


Ве молиме Вашата апликација да ја испратите на маил [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 15 Март 2023

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »