Видео оператор за мониторинг центар

 • Објавен пред една недела
 • ЕСИ
 • Активен до 07.07.2020
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

ЕСИ (Employment Services International) за потребите на најголемиот снабдувач на горива во земјата ОКТА АД-Скопје, објавува оглас за работна позиција:

 

Видео оператор за мониторинг центар

 

РАБОТНИ ЗАДАЧИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 • Надгледување на видеонадзорот и управување со системите за противпожарна заштита во Мониторинг центарот, како и административните задачи кои произлегуваат од соодветните процедури и работни упатства;
 • Извршување на административни задачи на Главна капија;
 • Извршување на административни и оперативни задачи на Рецепција во Административна зграда.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

 

 • ССС; ВСС
 • Задолжително поседување на Лиценца за физичко обезбедување;
 • Претходно работно искуство од 1 година во мониторинг центар;
 • Основно познавање на англиски јазик;
 • Средно познавање на Word, Excel, Outlook, Power point;
 • Активен возач, Б-категорија;
 • Добра психо-физичка подготвеност;
 • Комуникациски вештини, ориентираност кон тимска работа, доверливост, чесност, лојалност, непристрасност, одговорност.

 

НУДИМЕ:

 • Работно време  во смени од 07.00-19.00 часот и од 19.00-07.00 часот;
 • Организирана исхрана и превоз;
 • Обезбедена интерна обука од 15 денови од  страна на работодавачот;
 • Основна нето плата 18.000 денари за период на обавување на пробна работа.
 • Основна нето плата 20.000 денари по успешно завршен период на пробна работа;
 • На основната нето плата се пресметуваат и исплатуваат законски пропишаните додатоци за ноќна работа, работа во државен празник, сменска работа итн.

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

 

КЛИКНИ