Магацински работник

 • Објавен пред 6 месеци
 • Декра
 • Активен до 22.08.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Мако Маркет ДОО Скопје  е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи. Во моментов имаме потреба за вработување на следната позиција:

 • Магацински работник

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Ракување со стоки (сортирање, пакување и препакување);
 • Одржување на магацинот (редење и уредување на магацинот по потреба);
 • Контрола на квалитетот на влезните и излезните стоки и материјали;
 • Утовар и истовар на стоки и материјали;
 • Подготовка на стоки и материјали за достава.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Претходно работно искуство во магацинско работење ќе се смета за предност;
 • Минимум средно образование.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа во динамична средина

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Доколку сте вистинската личност за позицијата, Мако Маркет ДОО Ви нуди можност за професионален и личен развој, пријатна и пријателска работна средина, постојано вработување и конкурентна плата.

Своите професионални биографии можете да ги проследите на: iv@makomarket.com.mk и ic@makomarket.com.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 21.08.2018.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ