Административен работник

  • Објавен пред 6 месеци
  • ЗЕКО ТРЕЈД ЛТД
  • Активен до 26.04.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Фирмата ЗЕКО ТРЕЈД ЛТД распишува оглас за следното работно место:

  • Административен работни 
  • Кандидатите треба да ги задововолуваат следните критериуми:
  • Одлично познавање на англискиот јазик 
  • Компјутесрко работење и познавање  на сметк. програми
  • Водење на финасиско и материјално книговоство 

Испратете CV  на zekotrejd@yahoo.com

КЛИКНИ