Референт за телефонска наплата на долгови

Финансиското Друштво ЕАЗУ ФАЈНАНС ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која обезбедува отворени услуги на своите клиенти. За краток временски период, компанијата се докажа како сигурен и чесен партнер кој придонесува за развој на секторот преку одговорност и професионализам.
Веруваме дека сите заслужуваат пристап до пари на пристоен начин.

ЕАЗУ ФАЈНАНС ДООЕЛ Скопје бара одговорна, амбициозна и креативна личност за позицијата

Референт за телефонска наплата на долгови


Главни одговорности и одговорности:

           Активна телефонска комуникација со постоечки и потенцијални клиенти преку влезни и излезни     повици

           Наплата на долгови со употреба на комуникациски тактики

           Менаџирање со голем број повици со корисници на дневна основа

         Одредување на причините за задоцнета отплата на долгови и наоѓање решение за нивно намалување

 • Користење стандардни методи и процедури за обезбедување навремена наплата
 •  
 • Мониторинг на договорена динамика на плаќања

Задолжителни вештини и искуство:

          Најмалку 1 год работно искуство во телефонска наплата

          Вредна, упорна личност со одлични преговарачки и организациони способности    

          Тимски дух

 • Аналитичен пристап кон решавање на доделените задачи
 •  
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати     
 •  
 • Организираност и одговорност
 •  
 • ССС/ВСС

Нашата понуда:

 •  Обука за работното место
 •  Одлична работна атмосфера
 •  Современа и најнова технологија
 •  Можност за напредување

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да му се приклучи на нашиот тим, Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на email: anita.bogoevska@easyfinance.mk

КЛИКНИ