Медицински сестри: Болничко лекување, грижа и нега за пациенти.

За компанијата: Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 29 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита. 29 години искуство поминати низ константен раст и развој, и... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Неуромедика
 • Активен до 19.01.2022
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје
 • Телефон: +38923133313

НЕУРОМЕДИКА, реномирана болница во Р. Македонија која успешно работи веќе 29 години, објавува оглас за следниве позиции:

Медицински сестри: Болничко лекување,грижа и нега за пациенти.

Потребни квалификации:

 • Медицинско образование
 • Познавање на англиски јазик
 • Претходно работно искуство на иста позиција
 • Работа со компјутери

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионален и љубезен однос кон клиентите
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »